بهگزارش میراثآریا، اکبر اَبدالی اظهار کرد: پروانههای صنفی یاد شده در قم با بیشاز ۲ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری و ظرفیت اشتغالزایی برای یکهزار و ۷۵۰ نفر صادر شد که این آمار نشان از اهمیت فعالیتهای صنفی در اقتصاد استان دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قم افزود: در همین رابطه تعداد ۲۲۵ پروانه فعالیت صنفی در بخش تولیدی و خدمات فنی با ظرفیت اشتغالزایی برای ۵۶۲ نفر و سرمایهگذاری ۶۷۵ میلیارد ریال و همچنین ۴۷۶ فقره پروانه توزیعی و خدماتی با امکان اشتغال برای یک هزار و ۱۹۰ نفر و سرمایهگذاری یک هزار و ۴۲۸ میلیارد ریال در قم صادر شد.
لازم به ذکر است، سال گذشته تعداد پنج هزار و ۶۴۱ فقره پروانه فعالیت صنفی با سرمایهگذاری حدود ۱۷ هزار میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای بیشاز ۱۴ هزار نفر در قم صادر شده بود.
در همین رابطه پروانههای صادر شده در بخش تولیدی و خدمات فنی به تعداد یک هزار و ۸۵۷ فقره با سرمایهگذاری پنج هزار و ۵۷۱ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ نفر و در بخش توزیعی و خدماتی به تعداد سه هزار و ۷۸۴ مورد با سرمایهگذاری ۱۱ هزار و ۳۵۲ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۹ هزار و ۴۶۰ نفر بوده است.
مردم میتوانند هر گونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار، عرضه خارج از شبکه و دیگر تخلفات صنفی را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ اطلاع دهند.
انتهای پیام/
نظر شما